Chall - vyhodnocení 3.kola

20. listopadu 2008 v 19:57 | Hime |  CHALL
Nemám čas na podrobný hodnocení, jsem šťastná, že to stíhám i tak a chci sem radši dát jiný články než být hodinu u Chall...

Xx..QuickyS..xX |web| Výtvor:









Hodnocení: Tak tohle se vážně moc nepovedlo, i když nejhorší to taky není... Každopádně je to dost - prázdné?

Verusha |web| Výtvor:









Hodnocení: Tenhle avatar se mi hrozně moc líbí. Fotka se mi sice nezamlouvá, ale efekty, brushe, font... Skvělé!

Bejby |web| Výtvor:









Hodnocení: Tenhle avatar je asi opravdu ten nejpovedenější. Je to originální nápad a barvy krásně ladí.

Đa[zZ]li€ |web| Výtvor:









Hodnocení: Tenhle avatar se mi vcelku moc líbí. Fotky jsou pěkně propojené, barvy sedí... ale rámeček mi zrovna nevyhovuje! Bez něj by to sice bylo prázdné, to je pravda, ale mě se ten rámeček prostě nelíbí :(
Lady Kawaii ^^ |web| Výtvor:









Hodnocení: Tentokrát jsi mě moc nezaujala... Fotky jsou na sebe zbytečně namáčklé a pozadí za textem se mi nezamlouvá. Tentokrát jsi mě dost zklamala x(
Bylo to hrozně těžké rozhodování, protentokrát jsem neměla zbytek svých poradců, ale nakonec jsem se rozhodla pro.... Xx..QuickyS..xX!
Tady cena za účast:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 čerešničQa<3~Your lovely eSBé ♥ čerešničQa<3~Your lovely eSBé ♥ | Web | 20. listopadu 2008 v 20:01 | Reagovat

aj ja by som to takto zhodnotila...podla mna boli najkrajsie bejby a DazZ .)

2 Mei Mei Mei Mei | Web | 20. listopadu 2008 v 22:30 | Reagovat

nojoo xD sesterka je v 8 mela bejt v 9 a taky nic nestiha xDD to uz vubec nebudu ani na pc :( xD

3 Lady Kawaii ^^ Lady Kawaii ^^ | Web | 21. listopadu 2008 v 7:18 | Reagovat

Prostě mi nejdou avatary no :DAl etak aspoň že em ještě nevypadla :DD..Děkuju :)

4 GuGluGi [eSbéčQo] <3 GuGluGi [eSbéčQo] <3 | Web | 21. listopadu 2008 v 16:16 | Reagovat

Ty se hlásíš k sXe tak to pro mě moc samozdřejmý není, páč no to it nechu psát do komentářů, kdyžtak potom na ICQ, akždpoádně jsem netušila, že nejíš maso a životní styl to teda je !!! To se budu hádat, to je stejný jako himegyaru, jako EMO atd. TOTO ŽIVOTNÍ STYL JE A PROSTĚ BUDU SE ZA TO HÁDAT !!!

5 sue00 sue00 | E-mail | Web | 21. listopadu 2008 v 16:17 | Reagovat

totalne si napisala secko co si myslim:D..aj ked mne sa ten ramcek paci

6 Verusha - i ♥ you Verusha - i ♥ you | Web | 21. listopadu 2008 v 16:44 | Reagovat

o,skvěléé :D nevypadla sem^^

těším se na další ůkol^^

7 GuGluGi [eSbéčQo] <3 GuGluGi [eSbéčQo] <3 | Web | 21. listopadu 2008 v 17:03 | Reagovat

VGS ; bohužel nemůžu napsat, podívej se jak jsi dopadla =´( → http://guglugi.blog.cz/0811/2-vgs-hdnoceni-1-kola

8 Nikůl ^^ [your Affi <33] I ♥ you Hime :) You are my best Aff <33 Nikůl ^^ [your Affi <33] I ♥ you Hime :) You are my best Aff <33 | Web | 21. listopadu 2008 v 17:18 | Reagovat

Se vším souhlas :D Bejby ho má moc krásnej ^^

9 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 | Web | 21. listopadu 2008 v 17:29 | Reagovat

Jj, bejby ho má nejlepší :) A super, nevypadla jsem!! Těším se na další kolo!

10 GuGluGi [eSbéčQo] <3 GuGluGi [eSbéčQo] <3 | Web | 21. listopadu 2008 v 18:38 | Reagovat

Je to styl a basta xD xD x))

11 bejby (: ffa rouy ♥ bejby (: ffa rouy ♥ | Web | 21. listopadu 2008 v 19:47 | Reagovat

jeeee O_o dakujem  za super hodnotenie :)

12 Lescotka Lescotka | Web | 21. listopadu 2008 v 20:04 | Reagovat

No, myslím že nepovedenější výtvor je bejby :) Ale i Dazz :)

13 *Loren_Ladybird* i am your SBí...:-** *Loren_Ladybird* i am your SBí...:-** | Web | 21. listopadu 2008 v 20:13 | Reagovat

ten 3. je asíQ faQt nejhezčí, ale ostatní se tky mooc povedly...holky šikulkyyy..:-**

14 Kajusha - your SB Kajusha - your SB | Web | 21. listopadu 2008 v 20:16 | Reagovat

připomínám, že už ti zbývá jenom jeden den na odevzdání blendu s tebou (tvýma fotkama) do naší VGS :)

15 BoOBee™ BoOBee™ | Web | 21. listopadu 2008 v 22:12 | Reagovat

Souhlasím s tebou :D

16 Velushka >> Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) Velushka >> Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) | Web | 22. listopadu 2008 v 10:53 | Reagovat

nej má bejby pak Dazz xD

17 *Loren_Ladybird* i am your SBí...:-** *Loren_Ladybird* i am your SBí...:-** | Web | 22. listopadu 2008 v 11:04 | Reagovat

ajoOj SBí...mám otázku!!Víc u mě...:-*

18 GuGluGi [eSbéčQo] <3 GuGluGi [eSbéčQo] <3 | Web | 22. listopadu 2008 v 12:34 | Reagovat

Já si myslela, že asi budeš mít nějekej vážnější důvod a chápu, že hodně vcí je důležitější než blog, ok x)) Chci jen, aby jsi veděla, že se nezlobím, sice mě to mrzí, ale vím, že za to nemůžeš x)) Strášně jsem se těšils na tvoji grafiku, protože ty jsi grafický génius, umíš naprosto všechno a jsi podle mího nejlepší, co znám x)) A to myslím 100% upřímě a vážně x))

19 ¤¤ GuGluGi  ¤¤  ‡SB‡ ¤¤ GuGluGi ¤¤ ‡SB‡ | Web | 22. listopadu 2008 v 12:40 | Reagovat

Nejvíc se mi líbí ten od Verushe x))

20 ¤¤ GuGluGi  ¤¤  ‡SB‡ ¤¤ GuGluGi ¤¤ ‡SB‡ | Web | 22. listopadu 2008 v 12:41 | Reagovat

Ale i ten od Đa[zZ]li€ je moc hezkej x))

21 ludysh_a* ludysh_a* | E-mail | Web | 22. listopadu 2008 v 16:12 | Reagovat

tiež by som takto rozhodla xP :):) ;D

22 ¤¤ GuGluGi  ¤¤  ‡SB‡ ¤¤ GuGluGi ¤¤ ‡SB‡ | Web | 22. listopadu 2008 v 19:50 | Reagovat

Děkuji za nádherný komentář, budu se snažit si z něj něco vzít, ale vážně nevím, mě jíst prostě nejde ... vím, že by to Ondra nechtěl, ale já prostě nemůžu ... x((

23 Verusha - i ♥ you Verusha - i ♥ you | Web | 22. listopadu 2008 v 20:35 | Reagovat

Ahoj,na blogu je vyhodnocení prvního kola VGS a nový ukol.Koukni jaks dopadla a pust se do práce.

24 ManDy >> your loving Sbéé ♥♥ ManDy >> your loving Sbéé ♥♥ | Web | 23. listopadu 2008 v 0:20 | Reagovat

tak oc hime komu naděluješ? xDD myslim jako styl xD

25 Miss Bubble> ok.. teď sis to u mě vylepčila ale to eště nic neznamená xD Miss Bubble> ok.. teď sis to u mě vylepčila ale to eště nic neznamená xD | Web | 23. listopadu 2008 v 9:13 | Reagovat

dlouzho jsi u mně nebyla! Stýská se mi!! xD

26 Verusha - i ♥ you Verusha - i ♥ you | Web | 23. listopadu 2008 v 9:31 | Reagovat

copak,kde si?

27 Miwako-chan Miwako-chan | Web | 23. listopadu 2008 v 9:59 | Reagovat

ahoj na mojom blogu sa hladaju SB!Pridaj sa knam na tomto odkaze:http://emodream.blog.cz/0811/s-o-s-hladaju-sa-sb-d nepomoze to len mne ale aj tebe

28 Miss Bubble> ok.. teď sis to u mě vylepčila ale to eště nic neznamená xD Miss Bubble> ok.. teď sis to u mě vylepčila ale to eště nic neznamená xD | Web | 23. listopadu 2008 v 10:50 | Reagovat

mon jo! Trefa! krávu tam má nějakou taky xD joj já vím že tě furt používám ale dyž ty jsi takovej kůň xD

29 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 | Web | 23. listopadu 2008 v 16:24 | Reagovat

Hime? Kdy dáš úkol do dalšího kola? :)

30 Aqua. D R E A M ^^ Aqua. D R E A M ^^ | Web | 23. listopadu 2008 v 19:09 | Reagovat

taky bych to aisk takhle zhodnotila .)

31 Lenka Lenka | Web | 23. listopadu 2008 v 19:33 | Reagovat

Jeeeejoo máš super blog!!!a ozaj som v Sondesingu a prosím prosím prosím prosím prosím zahlasuj za mňa!!!a som tam ako Lelinka

tá súťaž je na stránke www.katka-telenovely.blog.cz

PROSÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ďakujem!!

32 Lenka SB Lenka SB | Web | 24. listopadu 2008 v 15:03 | Reagovat

čawky obieham SB!!Tak ako sa máš,?

33 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 | Web | 24. listopadu 2008 v 17:03 | Reagovat

Ahojky, jak se vede?? :)

34 Lenka Lenka | Web | 24. listopadu 2008 v 18:00 | Reagovat

ČOOO:? tak sorry

35 čerešničQa<3~Your lovely eSBé ♥ čerešničQa<3~Your lovely eSBé ♥ | Web | 24. listopadu 2008 v 20:57 | Reagovat

aojky Hime ako sa máš ? :)

36 GuGluGi [eSBéčQo] <3 GuGluGi [eSBéčQo] <3 | Web | 25. listopadu 2008 v 18:39 | Reagovat

Rozdělení sbéček → http://guglugi.blog.cz/0811/rozdeleni-sbecek-na-mesic-prosinec

37 pajonella sb lawující =o* pajonella sb lawující =o* | Web | 25. listopadu 2008 v 19:25 | Reagovat

ahojky muck muck ...............:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ozvy se..........:D:D:D

38 MiMiStChOo MiMiStChOo | E-mail | Web | 26. listopadu 2008 v 14:38 | Reagovat

Ahoj moc hezu bloček neceš sb??

39 Floppy Floppy | Web | 26. listopadu 2008 v 19:45 | Reagovat

DazZ jede :D

40 čerešničQa<3~Your lovely eSBé ♥ čerešničQa<3~Your lovely eSBé ♥ | Web | 27. listopadu 2008 v 20:33 | Reagovat

co je s tebou ? :(

41 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 | Web | 28. listopadu 2008 v 16:58 | Reagovat

Ahojky, nechceš se u mně přihlásit do VSG?? A jak je?

42 bejby (: ffa rouy ♥ bejby (: ffa rouy ♥ | Web | 28. listopadu 2008 v 20:35 | Reagovat

Himeeeeeeeeeeeeeeee kde si ???????????????????????????????????

43 ¤¤ GuGluGi  ¤¤  ‡SB‡ ¤¤ GuGluGi ¤¤ ‡SB‡ | Web | 28. listopadu 2008 v 21:50 | Reagovat

Ahojky Hime,

jdu ti oznámit, že se stěhuju na jiný blog, konkrétně je to tady: http://una-vida-i-la-mort.blog.cz

Takže si mě prosím přejmenuj a až budeš obíhat sbéčka, tak choď na ten nový blog, já se rozhodla psát seriózní články a ne pořád nějaký stupidní shooty, fotky, pixelk,y lbeskovky a podobný hovadiny ... x))

44 SmoKe-ouT SmoKe-ouT | Web | 29. listopadu 2008 v 13:28 | Reagovat

jo povedly se :)

45 HEY ! HEY ! | Web | 29. listopadu 2008 v 16:04 | Reagovat

krasny desing

46 Pink_Pig Pink_Pig | Web | 29. listopadu 2008 v 17:31 | Reagovat

Máš u mě diplom za no.19 Soutěž!!

47 Velushka >> Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) Velushka >> Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) | Web | 29. listopadu 2008 v 22:39 | Reagovat

HIME!!! co je s tebou? spadlas nám do záchoda? přejel tě nákladák či co :D

48 Bara Bara | Web | 30. listopadu 2008 v 10:15 | Reagovat

Đa[zZ]li€ má moc pěknej, i Bejby :)

49 Velushka >> Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) Velushka >> Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) | Web | 30. listopadu 2008 v 16:57 | Reagovat

ááá to je škoda :( je to divný že ti nejde se přihlásit >_< a založíš si nějakej new blog? :))

50 Verusha - i ♥ you Verusha - i ♥ you | Web | 30. listopadu 2008 v 17:28 | Reagovat

ahooj,na mým blogu je další kolo VGS.Taak,di se kouknout,jak si dopadla,a koukni na další ůkol :)

51 DazZlie DazZlie | Web | 30. listopadu 2008 v 19:14 | Reagovat

ou boze chci vedet duvody, takova dlouha absence musi byt zduvodnena... a das mi jeho adresu? smutne koukam...

52 DazZlie DazZlie | Web | 30. listopadu 2008 v 19:15 | Reagovat

ou boze chci vedet duvody, takova dlouha absence musi byt zduvodnena... a das mi jeho adresu? smutne koukam...

53 RADUSiQ :D RADUSiQ :D | Web | 1. prosince 2008 v 17:57 | Reagovat

ahojíík :D som si našla na mojom blogu komentar od teba:D:D to o tej peticii som vazne nevedela:D:D ...newiem zaujíma ma to že aký máte vy názor na slovenské blogy...skúšala som aj portál BLOG.SK ale powiem ti že v živote som vacsiu kravinu nevidela:D:D ostala som pri blogu.cz a je to super:D ...fakt:D ..a tvoj blog :D je upe riadne dobry:D:D hlavne ten dezz :D tak pekny den a diki za komentar:D

54 ^^MiSs.€vIčQa^^ ^^MiSs.€vIčQa^^ | Web | 1. prosince 2008 v 18:36 | Reagovat

Ahój nece spřátelit s emi líbí moc tvůj bločeg  xD xD XD

55 Miss Bubble> ok.. teď sis to u mě vylepčila ale to eště nic neznamená xD Miss Bubble> ok.. teď sis to u mě vylepčila ale to eště nic neznamená xD | Web | 2. prosince 2008 v 6:57 | Reagovat

joj tlusťoušku *D hlásni pro mě¨! Na mém blogu odkazy. Nechce se mi je sem psát *D

díky

56 So-Grass So-Grass | 2. prosince 2008 v 15:22 | Reagovat

U nás je soutěž o reálné ceny ! Podívej se ! budou bývat častěj  ! právě se hraje o kosmetiku ! určitě máš šanci ! http://so-grass.sblog.cz/2008/12/01/112

57 Do 2-SB Do 2-SB | Web | 2. prosince 2008 v 19:23 | Reagovat

Jo jinak roztřídil jsem SB tak se mužeš podívat...xD

http://do-2.blog.cz/0812/roztrideni-sb-prosinec

58 *V€riiiQ^^ *V€riiiQ^^ | Web | 2. prosince 2008 v 20:14 | Reagovat

U mě je VGS tak se pls zapoj :)

59 cleo cleo | Web | 2. prosince 2008 v 21:27 | Reagovat

přihlas se co nejdřív do sonb- máš na to!

60 Hime Hime | Web | 4. prosince 2008 v 12:56 | Reagovat

KONEEEEC! NEMŮŽU SE DOSTAT NA BLOG :D

61 Sui Nami Sui Nami | Web | 4. prosince 2008 v 22:04 | Reagovat

škoda že jsi neodpověděla na koment ohledně Kitty srazuT__T..ae tedka už nevadí chci se ti omluvit:

moc se omlouvám, že jsem tak tu dlouho nebyla..moc mě to mrzí..:(..tuhle zprávičku posílám vám všem esbénkám a doufám, že si přečtete můj článek na který narazíte jako první /nedůležitě důležité/

62 ¤¤ GuGluGi  ¤¤  ‡SB‡ ¤¤ GuGluGi ¤¤ ‡SB‡ | Web | 7. prosince 2008 v 13:39 | Reagovat

Zlato ty se nemůžeš dostat na blog? Já si říkala proč tu nepřibývají žádné články ...

63 Crazy-Zee Crazy-Zee | Web | 7. prosince 2008 v 13:45 | Reagovat

Všechno se mi nezjevuje!:(

Jinak máš krásnej des!XD

64 Bero-chan Bero-chan | 7. prosince 2008 v 21:05 | Reagovat

Ahoj.Toto nie je reklama.Organizuje sa Harajuku a j-rock zraz kazdy je vitany.Kto ma zaujem tak viacej podrobnosti sa dozvie na : www.cathie.blog.cz

65 ~MaQy~Melody~ ~MaQy~Melody~ | Web | 9. prosince 2008 v 6:26 | Reagovat

ahojky spřátelíš?

66 cleo cleo | Web | 12. prosince 2008 v 16:04 | Reagovat

zapoj se do bleskowky, dělám diplomky pro prvních pět!!!!!!!!!!!!

67 Pilluska Pilluska | Web | 12. prosince 2008 v 17:37 | Reagovat

Spřátelíš??

68 *Loren_Ladybird* i am your SBí...^^ *Loren_Ladybird* i am your SBí...^^ | Web | 12. prosince 2008 v 19:53 | Reagovat

http://rawrrrrr.blog.cz/0812/pro-sbenqa

69 ^^Gabul[Q]a<<[I love you] ^^Gabul[Q]a<<[I love you] | Web | 13. prosince 2008 v 11:07 | Reagovat

Awoooooj moja lasočka vááááážne velké prevelké sorry že som sa ti vobec nevenovala je mi to moc luto.. že som na takýto super blog nechodila :( ale vidím že to tu mas moc pekne.. a začína sa opeť venovať blogu bližšie info na mojom blogu.. PS bude aj new dezz :D dufam že chceš byť so mnou nadalej esbénko

BTW.. vidim že ani teba to tu moc nebavii .. dufam že ta to znova chyytiii :D potom sa URCITE OZVI

70 L&Dy sMoKe L&Dy sMoKe | Web | 14. prosince 2008 v 18:33 | Reagovat

to jhe dobrý.. ajk si všici mysíte že Hime odpoví... dyž už to tu odepsala... snad ne nav¨ždy xD

71 *Loren_Ladybird* *Loren_Ladybird* | Web | 15. prosince 2008 v 18:01 | Reagovat

ajUj...jEnOm ci říct, že už nejsme SB...celej týden jsem na bloQu měla podepisovací článek a ty ses do něj nepodepsala > tím pádem si u mě na bloQu týden nebyla...a to ne...takže končím se vzkazem...pá a ať se tvůj další bloQovej život jenom daří...:-**

jestli se k bloQu vrátíš, určo napiš, ráda tě zas přidám...:-*

72 Miyu-san Miyu-san | Web | 16. prosince 2008 v 19:44 | Reagovat

podle mne jsou vse hezuu xDDD :D

73 ¤¤ GuGluGi  ¤¤  ‡SB‡ ¤¤ GuGluGi ¤¤ ‡SB‡ | Web | 21. prosince 2008 v 15:37 | Reagovat

Tak teď nevím jeslti žiješ nebo ne ?? ? xD

Každopádně jestli jj, tak si tady vyzvedni něco k Vánocům → http://una-vida-i-la-mort.blog.cz/0812/pro-sbecka-k-vanocum

a tady si něco přečti → http://una-vida-i-la-mort.blog.cz/0812/proc-guglugi-a-ne-guglugi

74 Crazy-Zee Crazy-Zee | Web | 22. prosince 2008 v 13:56 | Reagovat

Jsou fakt povedení!

75 Sui Nami (スィナミ) Sui Nami (スィナミ) | Web | 22. prosince 2008 v 16:01 | Reagovat

to jsou krásné avatarky^^

76 ¤¤ GuGluGi  ¤¤  ‡SB‡ ¤¤ GuGluGi ¤¤ ‡SB‡ | Web | 23. prosince 2008 v 15:13 | Reagovat

Zlato, jdu ti popřát šťastný a veselý Vánoce :))

77 Dave :) Dave :) | Web | 23. prosince 2008 v 16:00 | Reagovat

Mě osobně se taky nejvíc líbí ten 3. x)

78 pajonellka tvoe lawující sbénko pajonellka tvoe lawující sbénko | Web | 24. prosince 2008 v 14:40 | Reagovat

Každý svůj sen tiše sní já jsem skřítek vánoční. Sny tvé i přání znám sněhovou vločku posílám. Zastudí tě na čele a zašeptá krásné a veselé Vánoce.

79 >>__Ł!NĐu$HK@ . A-X-E__<< >>__Ł!NĐu$HK@ . A-X-E__<< | Web | 28. prosince 2008 v 13:17 | Reagovat

juuJ__úúPLNě DěSNě NááDHeRNeJ BLoG!!!!!!!!!____:)

80 !Lča !Lča | Web | 28. prosince 2008 v 13:48 | Reagovat

ahojky,nechces se u me zapojit do vgs? jestli jo,tak písni, byla bych ráda ...PS: neber to jako reklamu dík

81 Katulinka Katulinka | Web | 1. ledna 2009 v 2:04 | Reagovat

ahoj spřátelíš?

82 Sui Nami (スィナミ) Sui Nami (スィナミ) | Web | 5. ledna 2009 v 18:19 | Reagovat

ahoj ^^..můžu tě poprosit na odkaz na klikací ikonku tvého blogu? :33..jestli nemáš, já ti ráda vyrobím:D:D..víš jaá si usmyslela, že na blog dám sbéčka v ikonkách XD

83 martina martina | Web | 6. ledna 2009 v 18:18 | Reagovat

maš skvěly blog kukněte se i na muj diky moc

84 !Putn@ !Putn@ | Web | 8. ledna 2009 v 19:09 | Reagovat

Ahoj chceš si zasoutěžit a něco i vyhrát ?? Tak to utíkej na můj blog a přihlaš se do SONStyl vyhrává každý!!

PS: sry za reklamku

85 pajonellka tvoe bestovní sbéčko =o* pajonellka tvoe bestovní sbéčko =o* | Web | 10. ledna 2009 v 12:30 | Reagovat

ahojky co je s tebou? určo se ozvy =o)

86 kacicek:-* kacicek:-* | Web | 20. ledna 2009 v 17:26 | Reagovat

Ahojky nechces spratelit??

87 pajonellka tvoe bestovní sbéčko =o* pajonellka tvoe bestovní sbéčko =o* | Web | 25. ledna 2009 v 17:59 | Reagovat

Tvůj blog je něco tak krásného.Tvůj blog je jeden z nejlepších.Nechápu a nemám ráda ty co tvůj blog nemají rádi tak jako já.Miluju tvůj blog a budu se snažit ho neopustit a taky ho neopustím.

Pošli to všem svým sb mě taky jestli chceš a krásným blogům taky i když nejsou tvoje sb.Pokud jich pošleš víc jak 9 a 9 se ti vrátí.Pokud to pošleš příjde tvoje tajná láska a dá ti pusu.Pokud to nepošleš nic ti nedá a nakope ti prdel.Posílej do 5 minut od přečtení !

88 sue00 sue00 | E-mail | Web | 4. února 2009 v 11:55 | Reagovat

a ty co?:)...zijesh?

89 anubiska anubiska | Web | 8. února 2009 v 20:57 | Reagovat

hoj super blog nechceš spřátelit ??jestli jo tak co na diplomek

90 deidei deidei | Web | 16. května 2009 v 9:34 | Reagovat

ahoj,chceš spřátelit?

91 ronie ronie | 25. května 2009 v 11:27 | Reagovat

ne díkí ty kravo ne hnusna di do prdele to si dělaš srandu vole kamo víš kam di

92 CuMelKaa CuMelKaa | Web | 29. prosince 2009 v 18:31 | Reagovat

Ahojky!
pls mam takovou prosbičku!mohla bys mi udelat des??barvicky necham na tobe a na ten des bych chtela mira smajdu, ten muj uz tam je dlouho a tak bych chtela zmenu!pak mi pls pisni na blog jestli teda jo, bo ne =(!!dala bych ti heslo, poslala na meil a ty by si mi ten des rovnou nastavila i s pozadim atd...!pls velikost stanky nechat takovou jaka je!!moooooooooooooooooooc kuju predem a co nejdriv se ozvi!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama