Chall - vyhodnocení 2.kola

15. listopadu 2008 v 12:25 | Hime |  CHALL
Tak je tu další kolo Chall...

GuGluGi |web|
Výtvor:
Hodnocení: No jak to říct... Ten obličej jsi jí opravdu "znetvořovat" (tím myslím tu pokřivenou pusu a nos) nemusela. Colorizace je málo barevná, i když chápu, že byla dosti těžká. Avšak ne natolik, aby sis nemohla dovolit ji více zkrášlit.


Xx..QuickyS..xX |web|
Výtvor:

Hodnocení: Dovolím si říct, že tahle colorka je opravdu moc pěkná. Trochu mi chybí nedodělané šedé pozadí vzadu, ale jinak bych byla na tuto colorku náležitě pyšná. Možná bych zvolila jiný font a umístila ho dolů, aby nepřekrýval obličej, ale jinak nemám nic moc co vytknout.

Livi |web|
Výtvor:

NEODEVZDALA! - Dost mě mrzí, že jsi jako jedinná neodevzdala výtvor x(

Verusha |web|
Výtvor:

Hodnocení: Colorka je to obyčejná, za to mě se opravdu líbí. Nejde vidět to složité vybarvování, spíš je to trošku "narychlo" udělané (nebo spíš jsi byla bezradná :D), ale opravdu na mě zapůsobila svou jednoduchostí a elegancí.

Bejby |web|
Výtvor:

Hodnocení: Teď přichází ta řada krásných colorek. U Bejby se mi libí jak vycolorizování, tak brushe. Možná bych ji udělala míň žlutou (xD), ale jinak je to opravdu nádhera. Celá colorka je laděná do žluté a červené občas s oranžovou a to dodává příjemný efekt. Řeknu vám, že opravdu patří k těm nejkrásnějším colorkám.

Đa[zZ]li€ |web|
Výtvor:

Hodnocení: Další perfektní colorizace. Jsem překvapena tím, jak DazZ neustále tvrdila, že je to těžké a nejde jí vycolorizovat ta strašná "držka" (no DazZ, tím jsi mě urazila a není to japonka, ale Yuyu! :D) a teď vidím takovou úžasnou colorizaci. Zase nemám žádnou výtku, snad jen nepřirozenou barvu pleti, ale je to colorizace a to se uznává ^^

Lady Kawaii ^^ |web|
Výtvor:

Hodnocení:Tento výtvor mě zaujal svou přirozeností. Moc mi ani nepřijde jako colorizacem spíš je to jako obyčejná fotka. Dokonce i nepřirozenou barvu očí by jsi vystihla, kdyby jsi použila modrou (Yuyu má čočky). Pozadí jsi také velmi pečlivě colorizovala, což se cení. Možná bych jen opět zvlila jinou barvu pleti.

Opět to bylo velké rozhodování, ale nakonec jsme se přehledem shodli na GuGluGi.

Tady je cenka (nechápu proč v tomhle písmu vypadá velký G jako Z):



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Velushka > Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) Velushka > Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) | Web | 15. listopadu 2008 v 12:33 | Reagovat

krásný x) nej je asi poslední ptž je úplně přirozený :)

jinak nový účet? :D no nwm ae to by mělo nějak jít zrušit ty přátele ne? xD

2 BoOBee™ BoOBee™ | Web | 15. listopadu 2008 v 12:41 | Reagovat

Opravdu, Versuh, Dazz, bejby a Lady Kawaii to mají nejhezčí, colorka byla opravdu těžká, zkoušela jsem ji colorizovat :D

3 Velushka > Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) Velushka > Your lovely Affiliate (: HIMEGYARU is best japanese style ^^ ~ i love it! (=^w^=) | Web | 15. listopadu 2008 v 12:41 | Reagovat

no asi hm nwm :D ae řekla byhc že ne :D že to nebude vědět kkdyž ji smažeš xD

4 Katchen[Q]a_a_^^ Katchen[Q]a_a_^^ | Web | 15. listopadu 2008 v 12:42 | Reagovat

Dazz ji ma nej:)

5 Floppy Floppy | Web | 15. listopadu 2008 v 12:52 | Reagovat

njn...trapáci..://

6 Nikůl ^^ [your Affi <33] I ♥ you Hime :) You are my best Aff <33 Nikůl ^^ [your Affi <33] I ♥ you Hime :) You are my best Aff <33 | Web | 15. listopadu 2008 v 13:20 | Reagovat

Poslední 4 opravdu nejhezčíí :)

7 bejby (: ffa rouy ♥ bejby (: ffa rouy ♥ | Web | 15. listopadu 2008 v 13:20 | Reagovat

som zvedava co bude dalsie zadanie :D

8 yummy* yummy* | Web | 15. listopadu 2008 v 13:58 | Reagovat

pěkné výtvory :)

9 GuGluGi [eSbéčQo] <3 GuGluGi [eSbéčQo] <3 | Web | 15. listopadu 2008 v 14:39 | Reagovat

No, je vidět, že se podepsalo to, že jsem tu colorku dělala asi méně než 5 minut xD Prostě teď už mi compl jede v pohodě, ale v GIMPU se to nedá a když jsem to dodělávala v photofiltru, tak se m izničil obličej, neměla jsem čas něco spravovat, protože pratr potřeboval opravit můj compl, byla jsem ráda, že jsem to vůbec odeslala a naprsoto jsem počítala s tím, že mě vyřadíš,  protože ani mě se ta colorka vůbec nelíbí xD Nebyl čas, jo jinak díky za cenku, ale já teď mám úplně jiný starosti než se zabývat grafikou, počítačem nebo nějakejma nepodstatnejma věcma, toto já už prostě neřeším a začala jsem si všímat důležitejch věcí, který jsem předtím neviděla, kdyby jsi mi toto napsala, před pár dnama, mrzelo by mě, že jsem vypadla a upřímě byla bych na tebe naštvaná i když byc veděla, že ta colorka je prostě (co si budem nalhávat) hnusná! Ano, byla bych na tebe hodně na*raná i když bych se to snažial skrývat, ale teď beru to jako tvůj názor, ani mě se nelíbí, ale udělala jsem na ní aspoŇ něco, takže se za ni nestydím i když je naprosto zkažená ... už neřeším nepodstatný věci ... :) Hezkej den, kanče :) ...

10 Verusha - i ♥ you Verusha - i ♥ you | Web | 15. listopadu 2008 v 14:46 | Reagovat

jooo :D:D:D super :D takže du na avatar :D

11 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 Đa[zZ] • your affi • i love you <3 | Web | 15. listopadu 2008 v 16:28 | Reagovat

Jé děkuju za postup <3 Já si s tím hrála strašně dlouho a vidím, že se to asi vyplatilo ;) Moc díky a promiň, nechtěla jsem tě urazit, ani tu Yuyu!! Fakt ne!! Ale prostě ten její obličejík je moc světlý, ale chápu, tady ty asiatky mají světlé obličejíky :) No jdu asi na ten avoš do 3.kola!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama